12 Haziran 2012 Salı

Bursa beton


Bursa ile çevre il ve ilçelerde hazır beton üretimi yapan BURSA BETON SANAYİ ve TİCARET A.Ş. bir
BURSA ÇİMENTO FABRİKASI A.Ş. kuruluşudur.

Şirketimiz 1986 yılında 1 adet Tesis,2 adet Beton Pompası ve 10 adet transmikser ile Kestel/ Dededoruk mevkiinde Bursa Çimento Fabrikası A.Ş.bünyesinde hazır beton üretimine başlamıştır.

1989’dan itibaren ÇİMENTO BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ismiyle faaliyetine devam eden Şirketimizin unvanı Aralık 1997 ' de ''BURSA BETON SANAYİ ve TİCARET A.Ş.''olarak değiştirilmiştir.

Bursa ile çevre il ve ilçelerdeki tesislerinde hazır beton üretimi yapan ve,kuruluşundan günümüze kadar,yatırım faaliyetlerini aralıksız devam ettiren Bursa Beton, bugün 15.000 metreküpe ulaşan üretim kapasitesiyle Bursa,Yalova,Balıkesir ve Kütahya illerinde kurulu 14 tesisindeki 16 beton santrali, 50 mobil,3 sabit olmak üzere 53 beton pompası ve 206 adet transmikser ile gerektiğinde 24 saat hizmet vermektedir.

Şirket bünyesinde 92’i beyaz yakalı,163'i mavi yakalı ve 392 'de alt işveren personeli olmak üzere, toplam 647 kişilik uzman kadro görev yapmaktadır.


Bursa Beton ürün ve Hizmet kalitesiyle beraber sektördeki payını arttırmayı hedefleyen,ve müşteri memnuniyetini kalite politikasının ayrılmaz parçası olarak gören bir kuruluştur.

Çalışanların yönetime aktif katılımı,motivasyon ve iletişimin geliştirilmesi gibi konular üzerinde hassasiyetle durulan Şirketimizin,geleneksel çevreye saygı ve koruma anlayışı da,tüm ünite ve tesislerine de yansımıştır .

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) tarafından 2 yılda bir düzenlenmekte olan Uluslararası çevre temsil yarışmasında 1998'de Portekiz'de Yalova Tesisimiz 2000 yılında ise Almanya'da Görükle Tesisimiz ödül almışlardır.2002 yılında BUSİAD Çevre Ödülü de Şirketimize verilmiştir.

Şirketimiz;modern kalite kavramını ve müşteri tatminini ön plana alarak bu alanda gerekli her türlü yatırım ve araştırma faaliyetlerine de devam etmektedir.


TSE ve ASTM Standartlarına uygun her türlü kontrolü yapabilecek TSE Laboratuar yeterlilik belgeleriyle,tesislerimiz bağımsız Üniversite öğretim üyelerinden oluşan bir grup vasıtasıyla yıllık ürün ve tesis denetimine tabi olmaktadır.


Şirketimiz Merkez Laboratuarı 2004 yılında TS-EN-ISO/IEC 17025 laboratuar akreditasyon belgesini,Türkiye'de almaya hak kazanan ilk kuruluştur.

Görükle tesisinde,en son teknoloji ile donanımlı olan yeni bir AR-GE ve eğitim merkezi bulunmakta, ve bu merkezde şirket personelinin yanı sıra müşterilerimize de eğitim hizmetleri sunulmaktadır.

Şirketimizin tüm tesislerinde bilgisayar kontrollü otomatik sistemlerle üretim yapılmaktadır.Bütün tesisler uydu aracılığıyla birbirleri ve merkezle on-line iletişimde olup satış süreci kesintisiz olarak gerçekleştirilmektedir.

Anormal hava koşullarında dahi tüm tesislerde gerekli teknolojik önlemler alınmakta ve müşteriye standartlara uygun beton teslim edilebilmektedir.

Birinci derece deprem kuşağında yer alan bölgemizde, Şirketimiz tüketiciye yüksek kaliteli beton hizmeti vererek,çalışanlarını geleceğe hazırlamakta ve toplumsal sorumluluklarının bilinciyle,hızlı ve planlı bir şekilde büyümesini sürdürmektedir.

Bursa beton yönetim kadrosu


GENEL MÜDÜRLÜK 
 
Genel Müdür:Fatih VARDARfatihvardar@bursabeton.com.tr
Bilgi Teknolojileri ve Teknik Sistemler Müdürü:M.Nihat ÖNENm.nihatonen@bursabeton.com.tr
Pazarlama Müdürü:Osman DÜŞMEZo.dusmez@bursabeton.com.tr
Satın alma Müdürü:Önay Bahadır ŞAŞİHÜSEYİNOĞLUo.sasihuseyinoglu@bursabeton.com.tr
Mali İşler Müdürü:Mebrure AYDINmebrureaydin@bursabeton.com.tr
İnsan Kaynakları Müdürü:Suat FİLİZsuatfiliz@bursabeton.com.tr
Kalite Kontrol Müdürü:Hüseyin Levent SEVİNhl.sevin@bursabeton.com.tr
Dış Tesisler Müdürü:Ferruh YILMAZf.yilmaz@bursabeton.com.tr
Bursa Doğu Tesisleri Müdürü:Ahmet Serdar AYDINs.aydin@bursabeton.com.tr
Bursa Batı Tesisleri Müdürü:Serdar KARABÖLENs.karabolen@bursabeton.com.tr
Kuzey Tesisleri Sorumlusu:Abdülkadir ERDOĞANa.erdogan@bursabeton.com.tr
Bu liste 12.06.2012 tarihinde eklenmiştir.